Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Toast de plak peperkoek, laat afkoelen en verkruimel.
-
Bak de bloedworst.
-
Schep 2 eetlepels van de uitgelekte rodekool in het broodje en kruid met peper en zout. Leg de worst erop en spuit er enkel toefjes mosterd op. Schep de rest van de rodekool erop.
-
Werk af met appelmoes en de peperkoekkruimels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven