Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blondie: smelt de witte chocolade au bain-marie of in de microgolfoven.
-
Smelt 150 g boter op een zacht vuur en laat afkoelen.
-
Klop de eieren met 150 g suiker luchtig (= ruban).
-
Voeg de gesmolten boter straalsgewijs toe.
-
Meng eerst de witte chocolade en als laatste de bloem eronder.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Giet het beslag niet dikker dan 2 cm in een ovenschotel met bakpapier.
-
Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Karamelsaus: zet een pan met 100 g suiker en 50 ml water op een matig vuur en laat karamelliseren zonder roeren.
-
Verwarm de room op een zacht vuur.
-
Haal de karamel van het vuur en roer 50 g boter en room er voorzichtig onder. De karamel kan wat gaan bruisen door het temperatuurverschil tussen room, boter en karamel. Voeg dus langzaam toe en let op voor spatten.
-
Versier de blondie met strepen karamelsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven