Bloemtortilla’s met gerookte zalm en mierikswortelspread
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij met een dunschiller de komkommer in de lengte in lange linten. Dep ze droog met keukenpapier.
-
Meng de zure room met de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de tortilla’s hiermee.
-
Bedek de tortilla's vervolgens met komkommerlinten en schik de plakken zalm erop.
-
Rol de tortilla’s strak op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze tot gebruik in de koelkast.
-
Snij de rollen vlak voor het serveren in 2 cm brede stukken. Rijg deze op houten prikkers.
-
Werk af met plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven