Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkool in de helft doormidden en vervolgens in schijven van ½ cm dik.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn. Hak de korianderblaadjes fijn.
-
Meng de olijfolie met het limoensap. Voeg de honing, fijngesnipperde look, paprikapoeder, ras el hanout, fijngehakte koriander en zout toe. Klop alles op tot een homogeen mengsel.
-
Bestrijk de bloemkoolschijven aan beide kanten met het mengsel.
-
Bak de schijven op de barbecue zoals een steak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven