Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het groen van de bloemkool. Snij de bloemkool in twee. Het hart zorgt ervoor dat de bloemkool samen blijft. Snij nu van elke helft twee dikke plakken.
-
Klop de eieren los en kruid goed met peper en zout.
-
Meng de panko met de gemalen kaas.
-
Wentel de schijven bloemkool eerst in het ei en daarna in het pankokaasmengsel.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel of ovenplaat met olijfolie.
-
Leg de gepaneerde bloemkoolschijven in de schotel en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de bloemkool ± 35 min in de oven op 190°C.
-
Verdeel geitenkaas, noten, zaden en sla over de warme bloemkool. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven