Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes. Pel de ui en snipper fijn. Maak de prei schoon en snij in ringen.
-
Verwarm een beetje olie in een pan en bak de uien en de prei 4 à 5 minuten. Hou een deel van de gebakken prei opzij. Voeg de bloemkoolroosjes toe. Doe de bouillon erbij en breng de soep aan de kook. Laat de soep 15 minuten koken.
-
Bak ondertussen de pijnboompitten en de salie in een eetlepel hete olijfolie.
-
Haal de gekookte soep van het vuur en pureer met een staafmixer. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de bloemkoolsoep in soepkommen en werk af met een beetje gebakken prei, pijnboompitten en salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven