Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ui fijn en stoof aan in 1 el boter. Schil de aardappel.
-
Hak ½ bloemkool en ¼ knolselder en de geschilde aardappel in grove stukken en voeg bij de ui.
-
Overgiet met 1 l water en voeg de bouillonblokjes toe.
-
Breng de soep aan de kook en laat ± 30 min koken.
-
Voeg na het koken de room toe en mix de soep met een staafmixer glad. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Snij de andere helft van de bloemkool in kleine roosjes en bak ze krokant in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Werk de soep af met gebakken bloemkoolroosjes, grof gehakte pistachenoten en olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven