Bloemkoolpizza met ricotta, gerookte zalm, rode ui en kappertjes
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de bloemkoolbodems 3 min voor in de voorverwarmde oven.
-
Pel de look en pers fijn. Snipper de basilicum fijn. Roer door de ricotta en kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over de bloemkoolbodems.
-
Pel de rode ui en snipper in halve ringen. Halveer de kerstomaten.
-
Verdeel de rode ui en kerstomaten over de ricotta samen met de uitgelekte kappertjes.
-
Zet 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk de pizza af met gerookte zalm, rucola en oregano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven