Bloemkoolpizza met raclettekaas, spekjes en champignons
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Schil de ui en snij in halve ringen. Snij de champignons in schijfjes. Snipper het ontbijtspek in fijne reepjes.
-
Beleg de bloemkoolpizzabodems met aardappelschijfjes en raclettekaas. Verdeel het ontbijtspek, de champignons en rode ui erover. Werk af met wat mozzarella.
-
Bak 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de oventemperatuur tot 190°C. Breek in het midden van elke pizza een ei en laat 7 min verder bakken.
-
Haal de pizza’s uit de oven en bestrooi met marjolein, wat zwarte peper en zout. Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven