Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Giet de groentebouillon in een kookpot. Voeg de bloemkoolroosjes toe. Meng het agar agarpoeder eronder. Kruid met peper en zout.
-
Kook de bloemkool gaar. Mix met behulp van een staafmixer of keukenrobot tot een smeuïge massa. Laat tot kamertemperatuur afkoelen.
-
Klop de room half op. Spatel de half opgeklopte room voorzichtig onder de bloemkoolmousse. Proef en kruid, indien nodig, bij met peper en zout.
-
Giet de mousse in kleine glaasjes en zet in de koelkast.
-
Werk net voor het opdienen af met garnaaltjes en een toefje tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven