Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Pel de tenen look en snipper ze fijn.
-
Snij de bloemkool in roosjes en weeg 800 g bloemkool af. Hak dit grof voor de soep.
-
Doe de bloemkool samen met look, melk en rozemarijn in een soeppot en breng aan de kook.
-
Kook in 15 min zachtjes gaar, pureer met de staafmixer en kruid met peper en zout.
-
Snij de rest van de bloemkool in plakjes. Schik de plakjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie en zeezout.
-
Rooster in de voorverwarmde oven in 10 min goudbruin en knapperig gaar.
-
Plet de eieren met een vork. Schep de peterselie erdoor en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de soep over de voorverwarmde borden en garneer met geroosterde bloemkool en mimosa van ei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven