Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gomasio
Rooster het grof zeezout met het sesamzaad in een pan zonder vetstof, tot het sesamzaad goudbruin kleurt. Maal fijn met een vijzel.
-
Pel de look en mix met de kikkererwten, sesamolie, olijfolie, tahin, komijn, pilipili en sap van ½ citroen tot een fijne hummus. Kruid met zout.
-
Snipper ½ van de koriander fijn. Roer door de yoghurt. Roer de yoghurt luchtig door de hummus. Druppel er wat olijfolie over en werk af met wat versgesneden chilipeper.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Klop de eieren met de zelfrijzende bloem tot een glad beslag. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en bak goudbruin in een friteuse op 180°C.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de gomasio.
-
Serveer met de hummus-yoghurtdip en werk af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven