Bloemkool ‘pizza bianca’ met spek en gorgonzola
noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snij 4 dikke plakken van 2 cm uit het midden van de bloemkool. De stam blijft eraan zodat de roosjes er niet afvallen.
-
Schik de plakken op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout. Schik de sneden spek ernaast.
-
Zet 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Schik het krokante spek op de bloemkool en verdeel de gorgonzola erover. Zet terug in de oven tot de kaas gaat smelten.
-
Bestrooi met grofgehakte walnoten, druppel er wat honing over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven