Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel balsamicoazijn. Hou apart.
-
Rasp de rauwe bloemkool- en broccoliroosjes fijn tot couscousdikte. Meng deze met de rest van de mayonaise. Pel de sjalotten en snipper fijn. Meng deze sjalotsnippers met de couscous tot een smeuïge massa.
-
Meng de garnalen eronder. Kruid met peper en zout.
-
Vul een ringvorm met de bereiding en druk goed aan. Strijk mooi plat.
-
Zet de ring op het bord en verwijder de ring.
-
Werk af met wat grijze garnalen, nog wat bloemkool- en broccolicouscous, een streepje balsamicodressing en zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven