Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Klop de bloemsuiker, het rijstgriesmeel, het ei, de vanillesuiker en het bakpoeder door de boter.
-
Zeef de bloem erbij en kneed met de handen tot een egaal deeg.
-
Verdeel het deeg in 2 en meng het cacaopoeder onder 1 van de 2 delen.
-
Rol bolletjes van 1,5 cm breed.
-
Vorm bloemetjes op een ovenplaat met bakpapier.
-
Bak 5 min op 210°C. Verlaag de oventemperatuur naar 180°C en laat nog 10 min verder bakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven