Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de puntpaprika's in een hete oven van 180°C, tot het vel van de paprika verschrompelt.
-
Haal ze uit de oven, leg in een kom, dek af met plasticfolie en laat 15 min rusten. Verwijder het vel voorzichtig. Snij in 2 helften en verwijder de zaadjes.
-
Stoof de paprika’s aan in hete olijfolie. Blus met de wijnazijn, voeg de suiker toe en laat zachtjes inkoken. Hou apart.
-
Snij de bloedworst in 6 plakjes. Bak deze krokant in hete olijfolie.
-
Pel het teentje look. Wrijf de licht krokant gebakken bruschetta's in met het teentje look en wat jus van de puntpaprika's.
-
Schik hierop een reepje puntpaprika. Serveer de bloedworst erop en werk af met vers gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven