Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook de aardappelschijfjes gaar in gezouten water, giet af en laat uitlekken.
-
Snij de bloedworsten in plakjes. Smelt een klontje boter in de pan en bak de bloedworstplakjes krokant.
-
Bak ook de aardappelschijfjes in een pan met een klontje gesmolten boter.
-
Warm de appelcompote al dan niet op.
-
Verdeel de appelcompote op de borden. Schik de bloedworstplakjes er boven en de gebakken aardappelschijfjes er rond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven