Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
-
Klop de eieren los in de melk en roer er de gesmolten boter door.
-
Maak een kuiltje in de bloem en roer er geleidelijk aan de vloeistof door tot een dik beslag.
-
Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag. Laat een klontje boter smelten en lepel er een goed gevulde eetlepel beslag in. Je kan meerdere blini’s tegelijk in de pan bakken.
-
Laat op een matig vuur bakken tot er gaatjes bovenaan verschijnen. Draai om en bak de andere kant.
-
Breng de zure room op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bestrijk de blini’s ermee en bedek met gerookte zalm, heilbot, paling en garnaaltjes.
-
Werk af met schijfjes radijs, stukjes tomaat, blaadjes waterkers, koriander, tuinkers en haringeitjes.
-
Schik op een schotel en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven