Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoemp: schil de wortelen en aardappelen. Snij alles in kleine stukken en doe in een glazen kom met 3 el water. Dek de kom af en laat 15 min garen in de microgolfoven op de hoogste stand. Giet het resterende vocht weg en prak de wortelen en aardappelen tot puree. Meng 1 el boter onder de puree en kruid met peper en zout.
-
Pel de ui en snij in ringen.
-
Bak de uienringen en blinde vinken kort aan in 1 el boter.
-
Doe de gebakken ui en blinde vinken in een glazen schaal. Overgiet met de porto en het water. Dek de schaal af.
-
Laat 10 min garen in de microgolfoven op de hoogste stand.
-
Keer de blinde vinken om en laat nog 10 min garen.
-
Werk de wortelstoemp af met wat fijne snippers bieslook. Serveer de blinde vinken met de wortelstoemp.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven