Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kippenvleugels in 2: onderbout en bovenstuk.
-
Schep paprikapoeder, cayennepeper en zout door de bloem. Strooi een laagje bloem in een schaal en leg de kippenvleugels erop. Strooi de rest van de kruidige bloem erover en zet 1 u in de koelkast.
-
Snij de selderstengels in fijne sticks.
-
Dip:
meng de zure room, mayonaise, worcestersaus en citroensap met de roquefort. Plet de roquefort tot een smeuïge saus. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout.
-
Frituur de kippenvleugels krokant en serveer samen met de seldersticks en blauwe kaasdip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven