Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Pel de ui en snij in reepjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.
-
Verhit een flinke klont margarine in een gietijzeren pan en bak hierin het vlees goudbruin. Strooi er de bloem over en schep het vlees om.
-
Overgiet met water tot het vlees net onderstaat. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
-
Voeg uien en wortelen toe. Dek de pan af en laat op een laag vuur ½ uur sudderen.
-
Voeg de champignonplakjes en het citroensap toe en laat nog 1 à 1,5 uur stoven op een zacht vuur tot het vlees gaar is. Breng op smaak met peper en zout.
-
Klop de eidooier los in de room en roer vlak voor het serveren door de blanquette. Laat nog enkele minuten doorwarmen onder voortdurend roeren.
-
Werk af met gehakte peterselie en serveer met gekookte aardappelen of frietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven