Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de spinazie met 1 el water slinken in een pot op een middelhoog vuur.
-
Laat uitlekken en afkoelen en knijp het vocht eruit.
-
Snij de spinazie fijn en kruid met peper en zout.
-
Rol het bladerdeeg uit en snij uit elke plak 2 vissen van gelijke grootte.
-
Verdeel de spinazie over de buik van 4 vissen.
-
Leg er een stuk zalm op en een kl mascarpone. Kruid met peper en zout.
-
Klop de eieren los en strijk de rand van de gevulde vissen in met losgeklopt ei.
-
Leg de overige vissen er bovenop en druk de randen op elkaar met behulp van een vork.
-
Rol vier bolletjes van de resten deeg en kleef de ogen met ei op de vissen.
-
Druk met behulp van een parisiennelepel schubben in de vissen.
-
Druk enkele schubben diep in zodat er kleine sneetjes ontstaan waarlangs het teveel aan vocht kan ontsnappen.
-
Borstel ze in met losgeklopt ei.
-
Bak goudbruin en gaar op 180°C in 20 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven