Bladerdeegtaartje met witte asperges en waterkerscrème
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de waterkers, zure room en geitenkaas in de hakmolen. Hak tot een crème. Kruid met peper en zout.
-
Leg de vellen bladerdeeg op elkaar.
-
Snij een zo groot mogelijke rechthoek uit het bladerdeeg.
-
Leg het bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.
-
Maak een ondiepe, rechthoekige insnijding in het bladerdeeg op 2 cm van de rand.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de asperges met een dunschiller maar schil de kopjes niet. Snij de onderkant van de asperges bij.
-
Strijk de waterkerscrème uit over het bladerdeeg binnen de insnijding.
-
Schik de asperges bovenop de crème. Druk de asperges een beetje aan in de crème. Kruid met peper en zout en druppel een beetje olijfolie over de asperges.
-
Klop de eidooier los met 1 el water en bestrijk de randen bladerdeeg met het dooiermengsel.
-
Bak de taart in 30 à 40 min gaar in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taart uit de oven en werk af met bieslook en enkele waterkersblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven