Bladerdeegtaartje met champignons, brie, gekaramelliseerde peer en fris slaatje
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Snij met behulp van een grote kom een cirkel van 24 cm Ø uit het bladerdeeg.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en prik met een vork gaatjes in het deeg.
-
Leg er een 2de bakpapier en een bakplaat op. Gaar het bladerdeeg 15 min tussen de twee bakplaten in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Pel de look en sjalot en snipper fijn.
-
Snij de champignons in blokjes van ½ cm. Bak de champignons met de sjalot en look in een pan met boter. Kruid met peper en zout. Schik op het bladerdeegtaartje.
-
Snij de brie in blokjes en strooi over het taartje.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in partjes. Bak ze in een pan met een beetje honing tot ze mooi gekaramelliseerd zijn.
-
Werk het taartje af met de peren, de frisse salade en een scheutje olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven