Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het bladerdeeg in 4 kwartjes.
-
Wikkel het grisonvlees rond de geitenkaas en plaats een pakketje geitenkaas in het midden van elk kwart bladerdeeg.
-
Lepel de honing erover en sluit de pasteitjes in de vorm van een buideltje. Steek ze vast met een takje rozemarijn. Bestrijk ze met losgeklopt eigeel.
-
Bak in 30 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven