Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het bladerdeeg in een rechthoek en gebruik de deegresten om een rand rond de rechthoek te leggen. Leg het deeg op bakpapier en op een bakplaat.
-
Prik met een vork gaatjes in de bodem. Bedek met bakpapier en leg er een steunvulling op. Bak de bodem in 15 minuten krokant.
-
Verwijder de steunvulling en bestrijk de bodem met confituur.
-
Snij de vijgen net niet door in Schik ze op het deeg. Bestrooi met rozemarijnnaaldjes. Verkruimel de geitenkaas erover. Druppel er wat olijfolie op. Plaats 2 à 3 minuten onder de grill tot de kaas gaat smelten.
-
Snij de galet in 6 stukken. Serveer met een groene salade als voorgerecht of als kaasdessert.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven