Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Haal de ansjovis uit het blik en dep droog.
-
Verdeel het bladerdeeg in 2 repen.
-
Schik de ansjovis op 1 reep bladerdeeg en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Besmeer een andere reep deeg met eidooier en schik met de gedooierde kant op de ansjovis.
-
Snij in fijne reepjes en leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven