Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voor ± 1,5 kg bladerdeeg
-
Maak een glad deeg door de bloem, het water, het zout en 100 g malse boter te kneden.
-
Vorm een deegbol, steek in plastic folie en laat goed koelen in de koelkast.
-
Snij de boter om te toeren (400 g) in fijne schijven, verpak in plasticfolie en koel ook.
-
Rol het deeg uit in een vierkant en schik alle boter in het midden.
-
Plooi dicht zoals een enveloppe. Rol rechthoekig uit totdat het 3 keer zo lang is als het breed is. Vouw de plak in. Leg koel in de koelkast.
-
Haal uit de koelkast. Draai de plak deeg een kwartslag en rol nu de andere kant uit. Vouw dit deeg ook weer in 3 en pak in in plasticfolie. Leg in de koelkast en laat min. 30 min rusten.
-
Herhaal stap 6 nog 2 keer en laat telkens rusten in de koelkast.
-
Na de 4de toer is het bladerdeeg klaar om te gebruiken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven