noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 170°C.
-
Klop de zachte boter met de suiker tot een lichtbruine romige massa.
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met anti- aanbaklaag. Laat ze even afkoe- len en wrijf de pelletjes eraf. Maal de noten fijn.
-
Voeg de eieren beetje bij beetje toe aan het botermengsel. Klop de gemalen hazelnoten en de bloem er ook door.
-
Pel de bananen en snij ze in kleine stukjes. Schep ze samen met de vanillesuiker en de chocolade- gallets door het deeg.
-
Stort het deeg in een beboterde vorm. Bak goudbruin en gaar in 1 uur.
-
Let op: als de bovenkant van de cake te donker wordt, dek je ‘m af met aluminiumfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven