Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de grootte van de bodem van de springvorm uit het zanddeeg. Leg op een ovenplaat met bakpapier en bak gedurende 10 minuten op 180°C. Haal uit de oven en laat afkoelen in de springvorm.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Breng de melk en 1,25 dl room aan de kook.
-
Zeef het cacaopoeder. Voeg het cacaopoeder, de suiker en de Grand Marnier toe. Breng aan de kook. Zet van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Laat afkoelen tot op kamertemperatuur.
-
Klop ondertussen 4 dl room dik vloeibaar op. Meng onder de afgekoelde mengeling.
-
Giet de vulling op de bodem en zet in de koelkast. Laat gedurende 24 uur opstijven.
-
Haal ’s anderendaags uit de koelkast en ontvorm de taart. Zet de taart op een schotel en werk af met de macarons de Paris.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven