Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C hetelucht.
-
Mix de eieren met 200 g suiker in de keukenrobot, tot je er zo veel lucht onder geklopt hebt dat het 4 keer zo groot is als het oorspronkelijke volume.
-
Zeef de Boni Selection zelfrijzende bloem erover en spatel er voorzichtig onder.
-
Strijk de bakvorm in met gesmolten boter, beboter de randen in een opwaartse beweging en bebloem.
-
Giet het deeg in de vorm. Bak in 30 min goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Ontvorm en laat afkoelen.
-
Banketbakkersroom: meng 60 g suiker, vanillesuiker en eidooiers in een kom.
-
Voeg de bloem toe en roer tot die helemaal is opgenomen.
-
Breng de melk aan de kook en zet het vuur uit zodra er belletjes verschijnen.
-
Voeg een scheut melk toe aan het eiermengsel en meng tot de melk helemaal is opgenomen.
-
Giet de rest van de melk in delen erbij en roer tot een egaal mengsel.
-
Doe het mengsel in een pot en verwarm al roerend tot je een pudding bekomt.
-
Giet in een kom en dek af met plastic folie, zo komt er geen velletje op. Plaats in de koelkast.
-
Doe de afgekoelde banketbakkersroom in een spuitzak en bedek de biscuit met toefjes room.
-
Werk af met aardbeien en frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven