Biscotti met Amaretto

Biscotti met Amaretto

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Giet de amandelen op een bakplaat en rooster ze 5 minuten. Let op dat ze niet aanbranden.

  2. Meng de bloem met de suiker en het bakpoeder in een grote kom.

  3. Roer de amandelen en pistachenoten, eieren, sinaasappelzeste en het merg van de vanillestok erdoor. Meng alles tot een dik maar zacht deeg.

  4. Verdeel het deeg in 3 en maak van elk stuk een worst. Rol door de bloemsuiker. Leg de deegrollen op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze wat plat.

  5. Bak ze in 20 minuten goudbruin.

  6. Neem de rollen uit de oven en snij ze diagonaal in fijne plakjes van 5 mm tot 1 cm breed. Leg de plakjes op een bakplaat en zet ze nog 2 tot 3 minuten in de oven.

  7. Laat de biscotti afkoelen voor je ze serveert.