Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Giet de amandelen op een bakplaat en rooster ze 5 minuten. Let op dat ze niet aanbranden.
-
Meng de bloem met de suiker en het bakpoeder in een grote kom.
-
Roer de amandelen en pistachenoten, eieren, sinaasappelzeste en het merg van de vanillestok erdoor. Meng alles tot een dik maar zacht deeg.
-
Verdeel het deeg in 3 en maak van elk stuk een worst. Rol door de bloemsuiker. Leg de deegrollen op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze wat plat.
-
Bak ze in 20 minuten goudbruin.
-
Neem de rollen uit de oven en snij ze diagonaal in fijne plakjes van 5 mm tot 1 cm breed. Leg de plakjes op een bakplaat en zet ze nog 2 tot 3 minuten in de oven.
-
Laat de biscotti afkoelen voor je ze serveert.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven