Allergenen

Selder , Schaaldieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  2. Meng de scampi’s met de yoghurt, tomatenblokjes, het saffraanpoeder en de rozijnen.

  3. Pel en rasp de gember en meng ook onder de scampi’s.

  4. Laat 30 min marineren in de koelkast.

  5. Pel de ui en snij fijn.

  6. Was de rijst in koud water tot het water helder is.

  7. Stoof de ui aan in een kookpot met olijfolie en voeg de gewassen rijst toe. Voeg 300 ml water en het bouillonblokje toe.

  8. Laat de rijst zachtjes koken tot hij volledig gaar is.

  9. Voeg de gemarineerde scampi’s toe en laat samen met de rijst garen. Kruid met peper en zout.

  10. Dresseer in een diep bord.