noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de uien en hak grof.
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Verwarm 2 el olijfolie in een ruime kookpot en stoof de uiringen aan. Kruid met peper en zout en bestrooi met suiker. Laat ze licht karamelliseren. Blus met appelsap en laat even inkoken.
-
Voeg de appels, de bouillon, het bier, de cayennepeper en de tijmnaaldjes toe en breng aan de kook.
-
Pureer met de staafmixer als de appels zacht zijn.
-
Crumble: hak de pecannoten grof en schep de havermoutvlokken, de bloem, de suiker, het zout en de kaneelpoeder erdoor.
-
Snij de koude boter in blokjes en kneed ze met je vingertoppen door de havermoutmengeling tot je een zandstructuur krijgt.
-
Spreid uit in een ovenschaal en bak goudbruin krokant in 15 à 20 min.
-
Snij de korstjes van de brie en snij in stukken. Snij de cheddar in stukjes.
-
Breng de soep aan de kook en laat de kaas erin smelten.
-
Laat 5 min sudderen, roer goed door en breng verder op smaak met peper en zout.
-
Serveer in kommen en werk af met de warme crumble.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven