Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de malse boter in een kom en voeg de suiker toe. Meng goed.
-
Voeg de bloem toe en blijf mengen.
-
Voeg de eieren toe en roer goed.
-
Giet als laatste het bier erbij en meng grondig.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Giet de cakemengeling in een siliconen bakvorm en zet in het midden van de oven.
-
Bak gedurende 45 à 50 minuten.
-
Haal de cakevorm uit de oven en laat afkoelen op een rooster. De cake moet nog wat vochtig lijken binnenin en een krokante korst hebben.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven