Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de groene asperges en snij ze met een dunschiller in sliertjes. Hou de aspergekoppen apart.
-
Stoof de aspergekoppen kort aan in wat olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Meng de mosterd, azijn, olijfolie en water tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Bak de biefstuk kort aan beide kanten in een royale hoeveelheid kruidenboter aan. Kruid met peper en zout. Snij, na het bakken, het vlees in plakken.
-
Doe de rauwe aspergeslierten in een platte kom en meng de dressing eronder.
-
Snij met een dunschiller schilfers van de Parmezaanse kaas.
-
Leg de gebakken repen biefstuk bij de salade. Werk af met de aspergepunten en parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven