Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het hoedje van de sinaasappelen.
-
Snij het vruchtvlees er met een scherp mes uit. Zorg ervoor dat de schil gaaf blijft!
-
Pers het vruchtvlees en vang het sap op.
-
Filter het sap. Je hebt 4 dl nodig.
-
Mix het sinaasappelsap met de koffiemelk.
-
Giet alles in een bakje en plaats in de diepvries.
-
Roer het mengsel regelmatig los met een vork. Zo krijg je minder ijskristallen.
-
Vul de sinaasappelen met het mengsel, van zodra je bolletjes kan scheppen.
-
Spuit er nog een dot slagroom op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven