Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de zonnebloempitten in een pan. Laat ze afkoelen en doe in een keukenrobot.
-
Voeg de dadels en kokosolie toe. Mix alles tot een kleverig deeg.
-
Doe het mengsel in een ingevette vorm van 20 cm en spreid het goed uit. Dat gaat makkelijker met iets natte handen.
-
Zet de bodem in de koelkast terwijl je de vulling maakt.
-
Laat de diepvriesaardbeien ontdooien. Pureer de ontdooide aardbeien met het citroensap en de honing. Schep in een kom en voeg de mascarpone toe. Meng alles goed.
-
Schep het yoghurtmengsel over de taartbodem en laat ze minstens 1 uur 30 minuten in de diepvries staan.
-
Laat de kaastaart voor het serveren even ontdooien voor het aansnijden.
-
Versier met verse aardbeien.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven