Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en snij in kleine blokjes.
-
Snij de Hervekaasjes doormidden.
-
Leg een vel brickdeeg op een plank. Leg in het midden een klontje boter en daarboven een half Hervekaasje. Kruid met peper en zout. Herhaal dit nog 3 keer.
-
Verdeel de peerblokjes over de kaas. Voeg enkele rozemarijntakjes toe. Druppel de honing erover.
-
Vouw de brickdeegvellen tot buideltjes. Knoop ze dicht met een takje rozemarijn.
-
Boter een ovenschaal in en zet de beursjes erin.
-
Zet in een voorverwarmde oven op 180°C en laat gedurende ± 10 minuten opwarmen.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven