Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C boven- en onderwarmte.
-
Schep de rietsuiker, een mespunt zout en de citroenzeste en het sap door de bosvruchten en laat rusten.
-
Deeg: Meng het citroensap door de melk.
-
Doe de boter in de bakvorm en plaats in de oven om te laten smelten.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en de suiker in een kom. Voeg de melk toe en klop kort en krachtig.
-
Haal de bakvorm uit de oven. Draai zodat alle zijden ingestreken zijn met boter. Giet de boter bij het beslag en meng tot een glad mengsel.
-
Stort het beslag in de bakvorm en strijk de bovenkant glad.
-
Verdeel de bessen erover, maar laat aan alle zijden een rand van 4 cm vrij.
-
Bak goudbruin en gaar op de middelste ovenrichel in 30 min.
-
Haal uit de oven en laat licht afkoelen. Serveer met ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven