Berloumifrietjes met yoghurtmayonaise

Berloumifrietjes met yoghurtmayonaise

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Yoghurtmayonaise:

    snipper de bieslook fijn. Meng de mayonaise met de yoghurt. Roer de bieslook erdoor. Kruid met cayennepeper en zout.

  2. Berloumifrietjes:

    snij de Berloumi in frieten van 1 x 1 x 8 cm. Meng de bloem met het paprikapoeder en de tijm. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Klop de eieren los. Kruid met zwarte peper.

  4. Paneer de Berloumifrietjes. Haal door de bloem, door de losgeklopte eieren en door het paneermeel.

  5. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan en bak de Berloumi goudbruin aan alle zijden op matig vuur.

  6. Serveer met de yoghurtmayonaise en werk af met wat cayennepeper en bladpeterselie.