Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Yoghurtmayonaise:
snipper de bieslook fijn. Meng de mayonaise met de yoghurt. Roer de bieslook erdoor. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Berloumifrietjes:
snij de Berloumi in frieten van 1 x 1 x 8 cm. Meng de bloem met het paprikapoeder en de tijm. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Klop de eieren los. Kruid met zwarte peper.
-
Paneer de Berloumifrietjes. Haal door de bloem, door de losgeklopte eieren en door het paneermeel.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan en bak de Berloumi goudbruin aan alle zijden op matig vuur.
-
Serveer met de yoghurtmayonaise en werk af met wat cayennepeper en bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven