Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Verwijder het loof van de wortelen en schil ze. Snij in fijne stukjes.
-
Rits de naalden van de takken tijm.
-
Verhit wat boter in een sauspan.
-
Roer de wortelen met de sjalot en tijmnaalden erdoor. Blus met 50 ml water en laat gaar stoven onder deksel.
-
Verwijder het deksel en laat al het vocht verdampen.
-
Mix de wortelen fijn met de honing en ricotta. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Neem de wortelspread mee met allerlei lekkers uit het Spar assortiment. Denk ook aan een fruitdessertje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven