Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tonijnsalade met komkommer
Schil 1 komkommer, snij doormidden en schraap de zaadjes er met een kl uit. Snij in halve maantjes en bestrooi met zout. Laat ½ u rusten om vocht te onttrekken en dep droog met keukenpapier.
-
Laat de tonijn van 1 blikje Boni tonijn in eigen nat uitlekken en meng met 2 el Boni mayonaise traditioneel recept en 3 kl Boni Dijon mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Schep door de komkommer.
-
Easy tamagoyaki
Klop 2 Spar eieren los en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 el Boni olijfolie in een koekenpan en giet de losgeklopte eieren erin. Bak op een zacht vuur tot een dunne omelet.
-
Leg 1/3 noriblad in het midden, als het ei net gestold is. Vouw de zijkanten van de omelet erover.
-
Haal uit de pan en rol de omelet in de lengte op.
-
Laat afkoelen en snij in plakjes.
-
Hambloemetje
Snij de ronde kanten van 1 radijs.
-
Vouw ½ plak Spar gekookte ham horizontaal in 2 en maak kleine, korte sneetjes in de vouwkant op regelmatige afstand van elkaar.
-
Vouw de plak terug op en vouw nu in omgekeerde richting weer dicht.
-
Rol de plak rond de radijs en zet vast met een houten prikkertje.
-
Gesauteerde spinazie met maïs
Verwarm de Boni olijfolie en stoof 50 g Spar jonge spinazieblaadjes.
-
Schep 1 el Boni maïskorrels erdoor en kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven