Vis , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers, schil de gember en rasp.
-
Pureer de tomaten met de staafmixer.
-
Snij de vis in grote blokken.
-
Verwarm olie in de wok en bak het mosterdzaad tot het poft. Zet het vuur lager en doe de kaneelstok en ui erbij. Roerbak glazig. Voeg look, gember, komijn, pilipili, kurkuma, garam masala en gemalen koriander toe en roerbak.
-
Voeg de tomaten toe met een scheut water en laat droogkoken. Overgiet met kokosmelk en breng tegen het kookpunt, laat 5 min zachtjes doorkoken.
-
Voeg de vis toe en gaar in 5 min. Kruid met zout.
-
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Serveer de viscurry over gekookte rijst en werk af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven