Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de boter met de kandijsuiker, de koek- en speculaaskruiden en het zout kort en krachtig door tot een smeuïge massa.
-
Meng het ei, de gezeefde bloem en het bakpoeder erdoor. Kneed tot een egaal deeg. Vorm 3 balken van 6 op 4 cm.
-
Verpak in vershoudfolie en laat 1 u rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Snij de balken in rechthoekjes van 1 cm dik en schik ze op een ovenplaat met bakpapier. Laat telkens wat ruimte tussen de koekjes.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven