Schaaldieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in grove stukken en bak goudbruin in royaal wat olijfolie.
-
Dressing: meng 1 el mosterd met 3 el azijn en 9 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Hak de dille en bieslook fijn. Meng als laatste de verse kruiden onder de dressing.
-
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadjes met behulp van een koffielepel.
-
Snij de komkommer in blokjes.
-
Snij de tomaten in twee.
-
Meng de broodcroutons met de tomaten, komkommer en dressing.
-
Werk de salade af met garnalen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven