Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het uiteinde van het witlof. Bak de stronken witlof goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet een deksel op de pan en laat ± 10 min garen.
-
Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de dunschiller.
-
Schil de koolrabi en snij in dikke repen.
-
Bak de groenten kort aan in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij de voorgekookte rode biet in dikke blokjes. Bak de blokjes kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Kook de eitjes hard in 10 min, laat afkoelen en pel. Snij de eitjes in twee.
-
Meng de mayonaise met de fijngesneden peterselie.
-
Verdeel de groenten, eitjes en gerookte makreel over een grote serveerschaal.
-
Serveer de salade met de mayonaise en verse peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven