Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit arachideolie in een bakpan.
-
Bak het kalfslapje kort aan de 2 zijden. Overgiet met de teriyakisaus en haal van het vuur.
-
Laat minstens 15 min marineren.
-
Kook de rijstnoedels gaar zoals vermeld op de verpakking. Giet af, spoel koud en laat uitlekken.
-
Snij het wit van de lente-ui in fijne schuine stukken.
-
Rooster het sesamzaad al roerend goudbruin in een droge pan zonder vetstof.
-
Snipper ½ bosje koriander fijn.
-
Roer het sesamzaad, de lente-ui, de sojasaus en de sesamolie onder de noedels.
-
Schil de wortel en snij in fijne balkjes.
-
Snij de komkommer in fijne plakjes en vervolgens in balkjes.
-
Meng de mayonaise met de sweet chilisaus.
-
Snij het kalfslapje in dunne plakjes tot tataki.
-
Beleg de keizersbroodjes met sweet chilimayonaise, noedels, ijsbergsla, tataki van kalf, wortel- en komkommerbalkjes en enkele blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven