Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Teriyakisaus: kneus de tenen look met de platte kant van een groot mes. Laat de sojasaus, sherry, bruine suiker, 50 ml water, looktenen, honing en sesamolie 5 min zachtjes koken. Haal van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Snij de biefstuk in dunne reepjes.
-
Giet de teriyakisaus erover en laat 30 min, op kamertemperatuur, marineren tot gebruik.
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Snij de lente-uitjes in fijne schuine plakjes.
-
Snij de shiitake in plakjes.
-
Verhit een wok op het vuur. Voeg enkele el arachideolie toe.
-
Haal de biefstukplakjes uit de teriyakisaus en bak kort en krachtig in de warme olie. Haal uit de wok.
-
Roerbak de shiitake krachtig in de wok. Blus met 4 el teriyakisaus en laat karamelliseren. Voeg de wokmixen toe en roerbak krokant.
-
Blus met de overige teriyakisaus.
-
Roer de biefstuk onder het geheel om op te warmen.
-
Bestrooi met sesamzaadjes en lente-ui en serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven