Allergenen

Schaaldieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het rundstoofvlees in fijne repen. Bak de repen bruin in een kookpot met boter, haal het vlees eruit en hou apart.

  2. Pel de rode ui en de look en snipper alles fijn. Schil de gember en snij heel fijn. Plet de citroengrasstengel. Stoof de rode ui en look aan in de kookpot van het vlees. Voeg de suiker toe en laat kort stoven alvorens de tomatenpuree, gember en rode currypasta toe te voegen.

  3. Meng het gebakken vlees terug in de kookpot. Voeg de ketjap, citroengrasstengel en de kokosmelk toe. Laat 1 u zachtjes sudderen. Kruid met peper en zout.

  4. Kook de rijst 10 min in gezouten water.

  5. Werk het gerecht af met blaadjes koriander en wat fijngesneden lente-ui.